Autumn in the school

 


AUTUMN IN THE SCHOOL


    Aquest trimestre, a anglès hem treballat la tardor a través de poemes, cançons, jocs, contes i                creacions artístiques. A més a més, hem celebrat el Halloween, ja que també treballem la cultura         anglesa a través de les seves festivitats. 


  Els poemes que hem fet aquesta tardor ens han ajudat a treballar l’expressió oral. S’intenta que hi     hagi una representació més visual per tal de  facilitar la comprensió oral. L’aula dels grans van     representar els poemes a l’aula dels petits amb elements representatius de vocabulari de tardor.     Aquests poemes van ser triats pels infants. L’aula de petits hem treballat un poema conjunt amb     l’ajuda d’unes fulles de feltre.


 


Setmanes prèvies a Halloween ens vam preparar per la gran festa. A l’aula de petits vam treballar amb cançons, el conte de la bruixa : “Room on my broom” i vam fer unes spiders terrorífiques de plastilina. A l’aula dels grans també vam donar la benvinguda al Halloween a través de cançons, jocs de taula i creant una Jack-o’-lantern. 



Comentaris