Comencem les propostes de matí


Aquesta setmana  ja hem començat amb les propostes de matí!


Les propostes són unes activitats que estan organitzades i pensades per treballar aspectes individuals i col·lectius de l'infant. Es desperten capacitats individuals de creativitat, curiositat, investigació, reflexió, autonomia i presa de petites decisions; i com a grup, es treballa la cooperació, el treball en equip i el respecte. Afavorint també la creació d'un ambient de treball relaxat, positiu i distès.

Una vegada els infants decideixen que la creació està acabada han de fer una fotografia del "tot" o de la part que volen destacar per poder fer la documentació de dita proposta.

I per què les documentem?  Perquè ens serveix per ordenar mentalment els passos que hem fet servir en una proposta, resumir, utilitzar paraules noves, millorar l'ortografia i les tècniques d'expressió escrita, veure el nostre progrés de la primera a l'última proposta, fixar-nos en la presentació, expressar sentiments o inquietuts en el moment del procés i deixar justificat allò que hem fet i hi hem dedicat temps i esforç.













Comentaris